BankID upphör på Mina sidor

Från och med 1 maj 2024 upphör möjligheten att logga in på Mina sidor med BankID. Du kommer endast att kunna logga in med användarnamn och lösenord.

Det här beror på att leverantören av Mina sidor inte kan klara av den tvåstegsverifiering som behövs för säker start via BankID (ett krav fr o m 1 maj 2024). Vi är i starten för en upphandling av ett nytt fastighetssystem där säker start via BankID ingår.

Inloggningsuppgifter

Från och med den 1 maj 2024 kommer det endast vara möjligt att logga in på Mina sidor genom att ange användarnamn och lösenord. Se därför till att du redan nu uppdaterar dina inloggningsuppgifter eller beställer nytt lösenord så att du kan komma åt ditt kontrakt, felanmälan, hyresavier m m.

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på Mina sidor Länk till annan webbplats. , markera att du vill logga in med användarnamn. Under den svarta rutan där det står LOGGA IN hittar du "Glömt lösenord". Klicka där och följ instruktionerna.

Behöver du hjälp går det bra att ringa till kundservice.

BankID i framtiden

Mina sidor är kopplade till vårt fastighetssystem vilket inom ett år kommer att försvinna. Under den tiden har vår leverantör valt att varken utveckla eller supporta Mina sidor, därav upphörandet av BankID hos oss. Vi är i starten för en upphandling av nytt fastighetssystem och hoppas vara igång med det nya systemet så snart upphandlings- och installationsprocessen är klar.

Vi ber om ditt tålamod.